Foto's

WILLEMIJN ARTIEST VAN HET JAAR 2015-2016 in de MEDIA


Urk FM 1
Urk FM 2
Dichtbij
De Noordoostpolder 1
De Noordoostpolder 2
Flevopost 1
Flevopost 2
Nieuwsbank
NL Persberichten
Nu Jij
Online Persberichten
ONS NH
Persbericht nu
Persberichten plaatsen
Show Nieuws nl


WILLEMIJN ARTIEST VAN HET JAAR 2015-2016


Op 5 april 2016 werd tijdens een live-uitzending van Saltradio op Urk FM bekend gemaakt, dat Willemijn de Munnik artiest van het jaar is. De burgemeester van Urk, P. van Maaren, overhandigde de prijs namens het bedrijf FamilyStream: de Spotify voor de reformatorische achterban. ''Ik dacht dat ik kwam voor een radio-interview. Maar voor ik het wist, werd ik gefeliciteerd met deze titel en stond ik met een oorkonde en bloemen in mijn handen. Ik ben helemaal verrast en blij!'', aldus Willemijn de Munnik. Zangeres Willemijn, ook wel bekend als Willemijn uit Urk is met meerdere albums te beluisteren op het platform. Ze wint deze titel omdat gebruikers het meest op haar hebben gestemd tijdens de FamilyStream Favorite, waarbij er werd gezocht naar de populairste artiest.

 

Artiest van het jaar Willemijn van Urk

Volgens haar website zingt het negentienjarige Nederlandse zangtalent Willemijn uit Urk al vanaf het moment dat ze kan praten. Toen ze vijf was, werd ze lid van het Urker kinderkoor ‘Klein maar Dapper’. Bert Moll, dirigent van het bekende Urker Mannenkoor Hallelujah, ontdekte Willemijn tijdens een van de optredens van het kinderkoor. Willemijn brak in Nederland door met haar eerste CD/DVD: “ Hoger dan de blauwe luchten”. Hierna bracht ze diverse cd's en dvd's op de markt, die  sinds 2014 ook via de site FamilyStream online zonder reclame te beluisteren zijn.

 


Spotify voor de reformatorische lifestyle

Onbeperkt muziek luisteren voor een vast bedrag per maand. Dat bieden muziekdiensten als Spotify met groot succes aan. Voor de reformatorische doelgroep is in 2014 FamilyStream opgericht. Frans Visser, initiatiefnemer van de nieuwe dienst legt uit: "De reformatorische muziek is niet of nauwelijks beschikbaar op diensten als Spotify. Zelf miste ik de mogelijkheid om deze prachtige muziek op een eigentijdse manier te beluisteren, daarom heb ik mij hard gemaakt hiervoor.'' FamilyStream heeft een ruim aanbod  aan geestelijke- en klassieke muziek, die veel wordt beluisterd door de doelgroep en bijvoorbeeld liefhebbers van orgelmuziek.

 

Honderden artiesten die hun muziek streamen

FamilyStream werkt voor het vinden van de juiste muziek samen met vrijwel alle muzieklabels, die deze muziek opnemen en produceren. Willemijn de Munnik is een van de honderden artiesten die te beluisteren is. Van haar zijn 5 albums online te beluisteren. Het album ‘Hoger dan de blauwe luchten’ is een van haar oudere albums, maar dankzij FamilyStream weer bijzonder populair.

Over FamilyStream: de Spotify voor de reformatorische lifestyle, die het  sinds 2014  mogelijk maakt om onbeperkt en zonder reclame christelijke muziek te beluisteren. Initiatiefnemers van de  `Artiest van het Jaar award`die Willemijn de Munnik de eerste titel geven.

 

Meer over FamilyStream: www.familystream.nl

Over Willemijn de Munnik: Zangeres, ook wel bekend als Willemijn uit Urk, die handenvol albums uitbracht én met meerdere albums te beluisteren is via FamilyStream.nl. Winnares van de  award  `Artiest van het Jaar', doordat zij met haar muziek de meest beluisterde streams én stemmen trok.

 


Voor meer informatie:

Tel: 0320 21 36 52

Tel: 06 52 55 10 58
info@koorconcerten.nl